Teknologi

Bränslecellsteknologi har funnits ett tag i applikationer som sträcker sig från storskalig kraftproduktion till miniatyrbränsleceller som används i bärbara enheter till kraftsatelliter, datorer och medicinska enheter som hörapparater och pacemaker.

   Till skillnad från traditionella batterier är de i huvudsak enkla och fungerar tyst, med få eller inga rörliga delar. De är miljövänliga och ger inga skadliga utsläpp. Oxy-gen drivna bränsleceller är en innovativ utveckling av vätgasdrivna bränsleceller som förbättrar luftvårdssystemets tillförlitlighet för att leverera ren frisk doft och luktneutraliserare kontinuerligt under hela patronens livslängd.

   Den patenterade gascellen frigör en exakt dos syre. Oxygenet pumpas in i den förseglade kammaren och förskjuter doften från påsen och levererar en exakt dos av doft på emanatorplattan. Doftmolekyler sprids av den naturliga luftrörelsen inom området eller rummet.

Hur det fungerar

Kontinuerlig, Ihållande och fyllig

Oxy-Gen Powered Air Freshness-system utför alla andra luftvårdssystem. Doften från uppmätta aerosolsystem är initialt stark men bleknar snabbt mellan varje spray.

Doft från geler och flytande produkter avdunstar snabbt eftersom de är utformade för att vara öppna för miljön. Prestanda för passiva system som förlitar sig på tyngdkraften för att sprida doft och andra aktiva kontinuerliga doftsystem beror till stor del på miljöförhållandena och garanteras inte att fungera varje gång, hela tiden.

Med Oxy-Gen Powered-teknik är doftintensiteten konsekvent och kontinuerlig under hela patronens livslängd.

Oxy-Gen Patronteknik

När patronen har aktiverats i dispensern dras doftoljan i en förseglad påse upp en celldiffusor, speciellt utformad så att den inte torkar ut eller blir mättad för snabbt. Varje droppe doftolja används gradvis när påsen långsamt töms och faller samman under den valda patroncykeln.

Patroner kan hålla 30 eller 60 dagar beroende på önskad nivå av doftstyrka och intensitet. Med 60-dagarsmodellen räcker patronen i 60 dagar. 30/60-dagarsmodellen erbjuder ett urval av doftintensitet och patronlivslängd-välj inställningen ’30-dagar ‘för stark intensitet eller ’60-dagar’ för vardaglig doftintensitet.

Varukorg